SMART WELD FOR THE FUTURE
Succesul nu reprezinta nimic fara valorile care il pot duce in viitor

Salut! Noi suntem MWELD!

MWELD a luat naștere din dorința de a oferi clienților și potențialilor clienți access la cele mai profesioniste servicii și produse menite să dezvolte orice afacere.

Încă din anul 1994, oferim consiliere in domeniul sudurii și a aparatelor de sudura, cu scopul de a imbunătăți serviciile oferite în cadrul acestei industrii.

MWELD a ajuns să fie un brand renumit și o companie de prestigiu, care iese in evidență în acest sector de activitate prin profesionalism, dar și prin calitatea produselor distribuite. Echipa noastră reprezintă o nișă complexă ce distribuie și aparatură de sudură, accessorii, dar și numeroase unelte necesare pentru o bună desfășurare a activităților oricărei afaceri din domeniul industriei metalurgice.

De ce să alegi MWELD Group?

Compania MWELD Industrial este mult mai mult decât un simplu distribuitor de aparate și unelte industriale. De aceea, valorile după care ne orientăm, pun accentul asupra clienților cu care noi colaboram:

  • Avem o echipă de profesioniști instruită pentru a avea informațiile necesare și a răspunde prompt la nevoile și intrebările clienților.
  • Suntem o companie care suține practicile sustenabile, fiind interesați de ultimele descoperiri din domeniul protejării mediului.
  • Echipa noastră are o experiență de peste 25 de ani in ceea ce privește aparatura de sudură profesionistă, roboții industriali și nu numai.
  • Colaborăm cu cel mai mare producător de sudură din China și suntem unicul distribuitor al acestor produse pe teritoriul României.
  • Ne extindem continuu, de aceea pe lângă  showroom-ul nostru din Baia Mare, avem puncte de desfacere în orașe cheie ale țării, precum Cluj Napoca, Satu Mare și Bistrița-Năsăud.
  • Viziunea noastră și setul nostru distinct de valori determină succesul și spiritul organizației noastre. Acestea ne ajută să luăm decizii strategice, să alocăm resurse și să ne concentrăm alegerile în fiecare zi pentru a oferi cele mai bune servicii.

Angajamentul Nostru

MWGROUP a stabilit și a menținut de-a lungul timpului o politică de mediu, sănătate și siguranță, menită să ajute clienții în a-și desfășura activitatea intr-un mod sustenabil, prin reducerea consumului de energie și eliminarea substanțelor periculoase conform reglementărilor în vigoare.

Ne străduim constant să protejăm și să îmbunătățim siguranța tuturor celor care folosesc aparatele distribuite de compania noastră, de aceea fiecare produs este verificat înainte de a fi livrat clienților. De asemenea, suntem interesați de reducerea riscurilor și creșterea securității in muncă in domeniul industriei metalurgice, acesta fiind principalul motiv pentru care căutăm să comercializăm cele mai noi și calitative produse din domeniu.

Pentru fiecare segment, dezvoltarea continuă a metodelor, materialelor și cunoștințelor este îndreptată către a răspunde provocărilor pe care le prezintă diversitatea sectoarelor industriale pe care le deservim. MWELD este orientat către a furniza soluții eficiente, de înaltă productivitate, pentru a satisface cerințele clienților într-o manieră care să depășească așteptările acestora indiferent de segmentul de piață.