DIN PASIUNE PENTRU PERFECTIUNE
Succesul nu reprezinta nimic fara valorile care il pot duce in viitor

Salut! Noi suntem MWELD!

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul sudurii, MWELD pune la dispozitie clientilor, servicii si produse profesionale care ii ajuta in dezvoltarea afacerii.

Inca de la infiintare in 1994, compania MWELD a avut acelasi tel. Sa devina un BRAND de renume si o companie emblema pe acest sector de activitate. MWELD este un sector conex care distribuie si vinde aparatura de sudura, accesorii, scule dar si diferite unelte. Clientii companiei sunt majoritatea din industria metalurgica.

Compania MWeld Industrial are angajati capabili si responsabili să răspundă eficient dar si prompt la nevoile clienților. Serviciile noastre sunt de cea mai inalta calitate, iar angajamentul nostru pentru succesul dvs. este primordial.

Smart Weld for the Future!

De-a lungul timpului am invatat ca fiecare Profesie sau Meserie a capatat valoare datorita Oamenilor care au facut-o din pasiune pentru rezultate exceptionale, calitate si sustenabilitate. Indiferent de industrie, adevaratele rezultate au fost aduse intotdeauna prin prisma unei gandiri orientate spre excelenta. Prin munca si sudoarea oamenilor profesionisti si dedicati care au dat totul ca sa devina mai buni.

Astazi, dupa aprox. 20 de ani de existenta, misiunea noastra este aceeasi. Celebram, Sustinem si Ajutam companiile si profesionistii din industrie, ca sa livreze servicii si produse la standardele EXCELENTEI prin prisma expertizei lor si a partenerilor cu care lucreaza.

Acoperire la nivel National

MWeld Industrial are sediul central si showroom-ul in Baia Mare, Maramures, Str. Electrolizei 12 A 

Puncte desfacere

Baia Mare, Judetul Maramuresc, Romania – Est Europa
Cluj – Napoca, Judetul Cluj, Romania – Est Europa 

Satu Mare – Judetul Satu Mare, Cluj, Romania – Est Europa
Bistrita – Judetul Bistrita Nasaud, Cluj, Romania – Est Europa

MW GROUP 2023 @ All rights reserved. Industrial Company in Romania.