Povestea MW Group

De-a lungul timpului am invatat ca fiecare Profesie sau Meserie a capatat valoare datorita Oamenilor care au facut-o din pasiune pentru rezultate exceptionale, calitate si sustenabilitate.

Indiferent de industrie, adevaratele rezultate au fost aduse intotdeauna prin prisma unei gandiri orientate spre excelenta. Prin munca si sudoarea oamenilor profesionisti si dedicati care au dat tottul ca sa devina mai buni.

Astazi, dupa aprox. 20 de ani de existenta, misiunea noastra este aceeasi. Celebram, Sustinem si Ajutam companiile si profesionistii din industrie, ca sa livreze servicii si produse la standardele EXCELENTEI prin prisma expertizei lor si a partenerilor cu care lucreaza.

MW Group este mai mult decat o companie.

Este un Brand care prin tot ceea ce face, ofera tuturor partenerilor sai, siguranta si oportunitatea de a livra CALITATE care duce la Crestere si Dezvoltare neconditionata.

Misiune

Afacerile de Succes sunt despre oameni. Misiunea noastra este de aceea de a da putere, a ajuta si a genera succes fiecarui client prin prisma produselor si serviciilor pe care noi le oferim.

Viziune

Vrem sa contribuim la cresterea si dezvoltarea oamenilor , a afacerilor si a planetei prin produse si servicii profesionale, dedicate industriei metalurgice, alimentare si medicale.

Valori

Relatie

Construim relatii sustenabile cu clientii, furnizorii si orice persoana intra in contact cu Brand-ul nostru prin marketing relational.

Leadership

Suntem o echipa unita si orietata spre acelasi tel prin prisma
unui Leadeship modern, dinamic si eficient care ghideaza compania.

Valoare

Vrem sa oferim valoare cu orice pret, in asa fel incat fiecare persona care ne trece pragul sa beneficieze de o experienta unica si completa.

Profesionalism

Suntem profesionisti in ceea ce facem si incercam sa gasim solutii pentru orice situatie si orice client indiferent de dimensiune.

Calitate

Calitatea produselor si a serviciilor nostre este una din promisiunile noastre principale. Lucram cu cei mai buni pentru a oferi ce este mai bun.

Inovatie

Suntem o echipa unita cu o orientare contiua spre inovatie si spre a face lucrurile cat mai bine pentru clienti, mediu si societate.

Concept

MW Group inglobeaza conceptul unei companii de calibru, cu viziune si obiective curajoase, care pune pret 100% pe valoarea oferita clientului. Indiferent de tipologie, acordam atentie si venim cu solutii pentru a le rezolva problemele si a le usura munca. Ne focusam pe marketing relational si stam la aproape de fiecare client nou sau vechi ca sa stim sigur ca ceea ce le oferim noi este bine si le satisface nevoile.

MW GROUP este un Brand pentru PROFESIONISTII DIN DOMENIU care la randul lor ofera servicii profesionale clientilor lor.

Esenta

MW GROUP este Partenerul tau Profesionist care te ajuta sa iti dezvolti afacerea prin produse si servicii complete de CALITATE.

Promisiunea

Suntem compania care iti ofera solutii complete pentru progresul afacerii tale din industria de Metalurgica, Alimentara sau Medicala.